Czesław Naiwny Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Chciałbym dziś otrzymać taki dar od Boga Abym mógł przemówić ma dziewczyno droga Językiem aniołów by dotrzeć do ciebie Przelać z serca mego w ciebie cząstkę siebie Ci wszystko wybaczyć zaufać miłości „Nie pamiętać złego” zmierzać ku przyszłości Z świadomością tego, że jest się kochanym „Łaskawą miłością” nadal obdarzanym Powiedzieć to muszę najmilsza istotko Że nie zawsze było przy twym boku słodko Czasami tak w życiu nam się układało „Bezwstydnej miłości” jedno dopuszczało Że wspólna jest wina jest mi to wiadome Jednak dawno temu biorąc cię za żonę Omawiając w szczegółach nasze wspólne bycie „Cierpliwie mnie kochać” chciałaś całe życie Bardzo dzisiaj chciałbym dziewczę me kochane „Przetrzymać to wszystko” leczyć w sercu ranę O wszystkim zapomnieć „Gniewem nie unosić” Znów „Wszystkiemu wierzyć” oraz „Wszystko znosić” Ciebie ciągle pragnę zawsze być przy tobie „Współweseląc z prawdą” wspólnie ufać sobie Nie cieszyć się nigdy z „Niesprawiedliwości” Korzystać z łask Bożych zwłaszcza zaś z miłości Kocham ciebie wciąż miłością trochę chorą, bo z zazdrością Której wyzbyć się nie mogę tylko z tobą przejść chcę drogę Zwaną życiem droga Beniu być jedynym w twym istnieniu Moja pycha życzy sobie szukać swego w twej osobie
Rekomendowane odpowiedzi