Tomasz Obłuda Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Słodka idiotka mnie odwiedziła, i przekazała mi zalecenie, abym się zajął własnym sobą, abym zrozumiał prostą zasadę, kim jestem! Więc zrozumiałem, krnąbrny nie jestem, i będe dalej jej ślubował, uczciwie wobec siebie znosić, prawdy co w oczy świecą blaskiem, elektryczności wyładowanej. Tak właśnie o miłości chciałem, powiedzieć w kilku krótkich słowach, nie ma jej? dobrze, ja przeżyje, i w pustce swojej się zagłębię. Pustką się stanę. Pustką jestem. Gdy w normalności swej świat zgnije, przeżyję go i bede trwał. Bo tylko pustka nie przeminie, bo tylko nicość będzie wieczna.
Piotr_Jasiński Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Ciekawy "sen". I dobre pytanie. Mi się podoba. Pozdrawiam PS. "przeżyję go i będę trwał" Mała zmiana literówki oko ucieszy. :)
Makar Bora Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Rozważyłbym skrócenie wiersza o conajmniej sześć wersów ostatnich, które kłócą się z konsekwencją wersów początkowych, ale to sprawa autora.
Marlett Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Wiele do rozważania. Jeśli peel nie jest krnąbrny...a jednak:)) PozdrawiaM.
Kallina Marsówna Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Coś w tym jest... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi