Nikita Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Akra Kadabra ,czary mary Ja jestem mloda ty jestes stary We mnie gotuje sie przygoda W tobie wieczna ze swiatem niezgoda. Mnie ciagle nie ma ja ciagle w locie Ty tylko odwiedzasz twe stare ciocie. Ja jestem dziewczyna z innego swiata W glowie mam tylko trata tata Ty nie zrozumiesz takiej dziewczyny Sa tego dwie proste przyczyny Pierwsza to wieku miedzy nami roznica Druga to plci odmiennosc tajemnica.
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pani Nikito - zostaw tego starca zadumanego i jesli o czary chodzi to myślę - że "abra" - a w wierszu strofy są trochę wymuszone jak wymuszenie rozmowy z tym owielelatkiemstarszym - rozumiem przekaz tylko styl nie ten - życzę kolejnych udanych wierszy - bo ten chyba nie do gminu tylko do konkretnej osoby pozdrówko W_A_R
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dla mnie ten tekst jest banalny, taki 'od tak'... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi