Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Pieklił kuśnierz się w Siewierzu bo zobaczył na kołnierzu z lisa, który właśnie szył kurz a może raczej pył i kawałek kłącza perzu.
Duilla Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Skąd pył wziął się na kołnierzu lub zielone kłącze perzu pewnie lisek ten przechera swoje futro poniewierał całą noc i dzień w Siewierzu.
Beenie M Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 myślę że to przez garbarza który skórę tę wyprawiał zanim trafił do Siewierza z dziewką w polu się zabawiał
Duilla Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Garbarzowi się pomieszało ściągnął skórę z dziewki całą z niej to kołnierz piękny sprawił wcześniej z liskiem się zabawił bo go kręci liska ciało.
Beenie M Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 nie o skórę dziewki chodzi lecz o miękkie futro lisie które wiózł raz do kuśnierza do pomocy wziął Jadwisię jak jechali polną miedzą wóz wpadł między koleiny po czym na bok się przewrócił wszystko spadło razem z nimi a że już leżeli w futrach nijak wstawać się nie chciało z daru losu skorzystali bo okazji takich mało
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Tak z pewnością wtedy było bo gdy furę przewróciło byłem nawet niedaleko przechadzając się nad rzeką i widziałem dość dokładnie jak ten kuśnierz Jadzię ładnie brał pod włos i na tym futrze coś bajdurzył jej o jutrze że zapisze jej coś w spadku jak pozwoli po pośladku poklepywać mu do woli a jak jeszcze mu pozwoli wniknąć choćby w jej futerko to oprawi jej lusterko w złote ramy i brylanty a jak da mu inne fanty choćby ten ukryty kątek to niebawem swój majątek testamentem da jej cały, ona na to - łap się pały.
Duilla Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 ależ byłeś Ty w oddali kuśnierz z Jadzią w kapsle grali i Ty tego nie widziałeś za daleko bowiem stałeś i lornetki też nie miałeś a ja byłem o dwa kroki i widziałem Jadzi loki co są sztucznie doczepiane i nierówno farbowane kuśnierz więc ma przechlapane.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 A oboje byli nago więc w jej kapsel kuśnierz lagą co i raz wcelować chciał lecz dygotał i się chwiał a i Jadzia przestraszona źle nadstawia kapiszona i choć bardzo się starali siebie nie skonsumowali.
Rekomendowane odpowiedzi