adam sosna Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 dźwięczy kryształowymi soplami im bardziej, tym bardziej one są takie ważne te sople "dźwięczy" mogę zastąpic przez "zdobina" czym moje "sopelki" zamienię? może lepiej napisać: soplami kryształowymi dźwięczy
Marlett Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sopli nie zmieniaj ,mają dźwięczeć:))
adam sosna Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 "zdobne" być miało zabawne: taką lampę miałem w rękach tak się bałem żeby się nie potłukła przerobiona z naftowej w elektryczną abażur ze szkła witrażowego z podwieszonymi, kryształowymi "soplami", które trzeba było zdejmować do czyszczenia z żalem żegnałem ją w wielkim pudle pełnym styropianowych kulek żeby się nie potłukła w drodze do Australii
Marlett Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja bym nie wysłała. Jedną dostałam w prezencie. A może poczta się pomyliła?
adam sosna Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 dzie wuszka a ja żegnam ikony młodości stary jestem Riedel Osiecka Niemen Nalepa Kto dalej? cieszę się i martwię Twoim wpisem
adam sosna Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 dzie wuszka inwersji? martwię się, że powariowała na GG się nie odzywa
Lena Achmatowicz Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 może tak(?) kulki styropianu gonią barwy po szkle badając wytrzymałość uszu :)
adam sosna Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Lena Achmatowicz podoba mi się tylko zbyt rozchwiane strofy 12 sylab 9 sylab za duża różnica chyba
Lena Achmatowicz Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 nie wiem, nie jestem estetą jeśli chodzi o liczby - a ścisły. wiem, ze to "po" na ogonie drażni; ale tylko ja na to marudzę, więc nie mam racji:)) serdeczności:)
adam sosna Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Lena Achmatowicz ależ masz rację to "po" drażni wiele osób mnie też tylko pomysłów brak jeden z niewielu: kulki styropianu gonią barwy w szkle badając wytrzymałość uszu
Rekomendowane odpowiedzi