Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Achilles_Rasti · Opublikowano
@Chiron to fajnie :) Dzięki :) @Alicja_Wysocka Fakt ... bo inaczej traci wartość :) @A-typowa-b Dziękuję. Bardzo się cieszę, że właśnie tak został odebrany. Pozdrawiam. :)Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Dziękuję. Też mam wrażenie, że „na dziś” jest czasem więcej warte niż „na zawsze” :) @Nata_Kruk Dziękuję. :) Mam odczucie, że prostota bywa najtrudniejsza do napisania. -
Przez _M_arianna_W... · Opublikowano
Baba z torbami ma brot z Abab. Baba Benna: anne, baba. -
Przez Andrzej P. Zajączkowski · Opublikowano
@Berenika97 W rzeczy samej. A te szczegóły! Kipling napisał to w 1919. Naszą własną Epokę Karbonu pamiętam z lat nastoletnich. "But, though we had plenty of money, there was nothing our money could buy" - Lecz co nam po takich pieniądzach, gdy na rynku pustką zieje... Kipling w 1919 już wiedział jak wygląda rozwinięta gospodarka socjalistyczna: "robbing selected Peter to pay for collective Paul." Nazwał to Epoką Karbonu, bo socjalistami byli tam głównie związkowcy z kopalni węgla. -
Przez violetta · Opublikowano
@.KOBIETA. tak bardzo jestem uwodzicielska:) ludzie z apteki już mnie znają, z basenu:) tańczyliśmy z kubańskim personelem :) także na poziomie:) fajnie tu jest:)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne