seweryna żuryńska Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 za horyzontem buty zostawiłam niech ich nie kusi marsz na nieba skłony łapami głowę gorącą okrywam cicho me dale zegar przestawiony już się nie wgłębiam w apetytu zapach pogoń za oswajaniem śpi w ukryciu z obłoków uśmiech spadł i gdzieś się zapadł sen spłynął na to życie już po życiu kurtyna bezszelestnie strop opuszcza aktorzy maski zdejmują powoli makijaż z siebie pazurami złuszczam okrywam ciało nagość ciągle boli w tej ciszy co jak mgła otula chłodem orkiestra smyk na partyturze składa usiądźmy przed kolejnym drogi brodem rydwanów bieg to taka dziecinada
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Kapelusz z głowy, Pani Seweryno.
dragon-fly Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Ja się podpiszę pod poprzednikiem. Nie mogę więcej, bo jestem zaczarowana. Zachwytu.
Piotr_Jasiński Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Pozwoli Pani, że zachowam ten Wiersz w ulubionych. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 cicho me dale, - super ukłony Seweryno / ES
Fanaberka Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Widzę formę, obrazy, klimat i myśl. Wiersz zatrzymuje, posiedziałam tu dłuższą chwilę, podoba mi się. Pozdrawiam. :-)
seweryna żuryńska Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 dziękuję ... za dobre słowa próżna jestem, lubię balsamicznie...choćby czasem pozdrawiam serdecznie seweryna
Rekomendowane odpowiedzi