Duilla Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 W Nowej Gwinei w prowincji Enga zagubił się kiedyś jeden włóczęga znaleźli go szybko dzicy tubylcy pytają skąd on - ten ciągle milczy W gar wody wlali, przypraw dodali dokładnie wszystko razem zmieszali wrzucili do wrzątku włóczęgę nagiego będzie na obiad dnia następnego
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Chociaż jestem wygłodzony nie zawitam w tamte strony bo ja jeść już wolę nawet jaja wole, które są specjałem żony.
Duilla Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Jak jest długo gotowany a następnie doprawiany można schrupać go z bułeczką nie za dużo tylko deczko by się nie odbiło sieczką.
Krzysztof Wysocki Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 A ja wolę już niewolę Niż surowę pacholę Lub jaja Zajadać Kupię sobie pianolę
Duilla Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaja wołu nie jadałem bo w przepisach ich nie miałem a chciałbym je popróbować nie wiem jak mam je gotować spirytusem je zalałem.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Gdybyś wrzucił je w konewkę to byś niezłą miał nalewkę no a jaja się rozkraja kęs i seta na rozgrzewkę.
Duilla Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Zła grypa mnie rozkłada choć ratuję się proszkami ale to jest jednak wada od dziś żywię się jajami codzień jednego omleta i do tego seta.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 A w ludowej medycynie mówią, żeby dać dziewczynie … dać by cię masowała i piersi przykładała to choroba szybko minie.
Duilla Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Dzięki, że się zatroszczyłeś starą prawdę przytoczyłeś lecz gdy piersi duże mogą rozpętać prawdziwą burzę.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Większe większą połać grzeją a i chorzy wnet zdrowieją gdy nadrzędnym jest zamiarem nie z chorobą a z ciężarem walczyć i go z siebie zrzucić przy okazji zaś powrócić i do zdrowia i do formy by unijne spełnić normy.
Duilla Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Normy unijne spełnione me ciało już wyleczone z piersi okład duży zdrowie dla mnie wróży.
Rekomendowane odpowiedzi