ewan_mcteagle Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 lampa pozostawiona z własnym mrokiem od dłuższego czasu z czymś na myśli notatnik bez sprawy którą mógłby odłożyć na później nie od wczoraj niebo ozdobione ornamentami radio mówi do siebie ściszając głos przetaczasz się przeze mnie niczym wiosna przez miasto niezjedzona kanapka na talerzu i nie mogę nic na to poradzić ani na słońce ani na mój źle skrojony garnitur ani na dzisiaj bez muzyki gdy komoda pełna szkła telefon milczy ponadto
bajka-bajka Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 ciekawe spojrzenie, ale wyrzucilabym zbedne moim zdaniem dopiski, by stworzyc obraz lekkiej tajemnicy....: "lampa pozostawiona z własnym mrokiem od dłuższego czasu z czymś na myśli notatnik bez sprawy którą mógłby odłożyć na później radio mówi do siebie ściszając głos (a ty)przetaczasz się przeze mnie niczym wiosna przez miasto (i nic na to nie poradze) ani na słońce ani na mój źle skrojony garnitur ani na dzisiaj bez muzyki gdy komoda pełna szkła telefon milczy ponadto" ps.prosze nie miec mi tego za zle, i nie sugerowac sie zanadto....serdecznie pozdrawiam ;)
ewan_mcteagle Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Ależ...dziękuję bardzo. Zawsze doceniam opinie innych, tym bardziej, iz trudno mi spojrzeć na "chłodno" na własny tekst. Dlatego zawsze biorę pod uwagę opinie "z zewnątrz'. Raz jeszcze dziękuję. Regards.
ewan_mcteagle Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 wersja kompromisowa..?;) oczywiście będę wdzięczny za wszelkie opinie... lampa pozostawiona z własnym mrokiem od dłuższego czasu z czymś na myśli notatnik bez sprawy którą mógłby odłożyć na później nie od wczoraj niebo ozdobione ornamentami radio mówi do siebie ściszając głos przetaczasz się przeze mnie niczym wiosna przez miasto i nic na to nie poradzę ani na słońce ani na mój źle skrojony garnitur ani na dzisiaj bez muzyki gdy komoda pełna szkła telefon milczy ponadto
Espena_Sway Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłoszu, bardzo mi się ta wersja :) ogólnie intymność, klimat bliski serdeczności Espena =)
zak stanisława Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 przetaczasz się przeze mnie niczym wiosna przez miasto i nic na to nie poradzę ** to jest dobra metafora pozdr ES
Rekomendowane odpowiedzi