wesoły grabarz Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 "bo jesteś chodzącą krainą łagodności" Dzięki Tobie mój Mentorze Zrozumiałem ja sens życia! Żyd w mym Państwie żyć nie może, Czarny praw nie ma do bycia. Pedofilem każdy homo! Być w Jezusie – nasza mania, Morda chamy! ON nie ZOMO, Ma siłę przekonywania!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Nikt nie robi tutaj wrzutek a więc pozwól, że Heniutk ku przekorze tym przecherom na liczniku wytnie zero. No i proszę jest jedynka a i nawet czyjaś minka będzie też zadowolona gdy ciąg dalszy się dokona.
Duilla Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Mała sprzeczność tu zachodzi "Wesoły Grabarz" tak się nie godzi trzeba zachować powagę na twarzy bo nie wiadomo co się wydarzy to wszystko są żarty chodźmy więc na party wypijemy drinka i będzie wesoła minka. może Mentor nam wybaczy w swym rejestrze nie odchaczy.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Ten co siedzi przy orkiestrze albo nawet przy maestrze słucha jak orkiestra gra oraz jakie nuty ma i przedstawia to palestrze.
Rekomendowane odpowiedzi