Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Zjadliwe dziewczę z woski Kocanka? - toż to ORG-owa jest Urszulanka! Gdy ją poddać analizie zaraz inna z niej „wylizie” bo w Urszuli siedzi Anka. Wniosek: Jedna w drugiej? - podejrzane, a że razem sparowane co niektóry pewnie gdyba - to lesbijki? Ano! Chyba!
Urszulanka Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miły Heniu! Chyba "wioski" a nie "woski". Tak, Anka to moja kochanka. A Ty Heniu, stary leniu, zamiast myśleć o lesbijkach, pomóż żonie stać w kolijkach!
Drwall xxx Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Przyszła Ula do Anki, lepić w niedziele garnki. Ale Ula zamiast w glinie, to lepiła w modelinie A to Ankę tak wkurzyło, ze złapała ją za szyje. Ula szybko ją za uszy, szarpie, ciągnie i tarmosi, Ale Anka szybkim ruchem palec w oko jej wsadziła. No to Ula stopą w brzuch… były krzyki, rumor, huk. Nagle wpada Heniu z pałką, i przywalił prosto w gar. Huk był straszny i dziewczyny się natychmiast uciszyły Heniu stanął z pałka w dłoni i powiedział srogo do nich, Że nie wolno się tak bić, wczoraj lesby dziś bokserki? Zrozumiały one w mig, że nie wolno tak się bić. Były za to wdzięczne bardzo i Heniowi dziękowały, Przez następnych dziesięć dni.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Jaki ze mnie negocjator co najwyżej to amator i do tego nie mam pałki a jedynie dwie zapałki, szpulkę nici i sekator.
Drwall xxx Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Henryk zestaw spory ma. Co z nim zrobi, powie nam? Bo gdy blisko dwie babeczki, Myślę, że ma jakiś plan.
Rekomendowane odpowiedzi