Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Niecierpliwa namiętność

Rekomendowane odpowiedzi

nie martw się może dostaniesz tylko kilka wskazówek i nikomu nie będzie się chciało cię zjechać, ale jeśli ktoś to zrobi to chyba nawet dobrze, bo właściwie to słaby ten wiersz, może zamiast wiersz powinienam napisać zlepek powycieranych banałów doprawionych nadmiarem enterów, nic tu odkrywczego, ciekawego, brak czegoś co przykuje uwagę czytelnika. mam nadzieję, że nie jestem za ostry jak na pierwszy raz na forum, ale starałem się być szczery
pozdrawiam

Stanisławie wyjąłeś mi z ust kilka uwag - rzeczywiście jest to zlepek banałów ("udręka ciągła, "płonie we mnie namiętność" itd.); do tego wersyfikacja, moim zdaniem kompletnie nieprzemyślana; co gorsza pojawiają się literówki - co dla mnie jest wręcz niedopuszczalne, tym bardziej, że istnieje taki program jak Word, który sprawdza błędy;
nie chce być za ostra, więc powiem tylko, że temat miłości jest wybitnie trudny i nawet dobrzy poeci potrafią napisać na ten temat szmirę; lepiej, abyś spróbowała zająć się inną tematyką, czymś prostym, a zarazem niezwykłym - to trudne, ale warto się pobawić, próbować;

pozdrawiam serdecznie