Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Alicja_Wysocka super, że to dostrzegasz, dziękuję :) @Robert Witold Gorzkowski bardzo się cieszę, że mnie rozumiesz... Dziękuję pięknie Robercie :) @Naram-sin naprawdę lubię czytać Twoje komentarze. To, że wchodzisz głęboko w treść jest dla mnie bardzo ważne i za to dziękuję :) @Annna2 dziękuję ślicznie, miło to czytać :)
    • coś pęka we mnie rozlewa się na kartki   tu w ostatnim wierszu po lewej   gdzie biel to nie niewinność a szansa   gdzie słowa nieproszone nie pozwalają zasnąć         a teraz was zabiję to łaska bo jest mi siebie żal   zabiję was po cichutku w półwersie   tulipanem z rozbitej butelki rozszarpię litera po literze   h kładeczkę i kropeczkę
    • @Berenika97 @Starzec @Kwiatuszek @Sylwester_Lasota @Alicja_Wysocka @Jacek_Suchowicz dziękuję :)
    • Tyle chwil dobrych smutnych i miłych I tych, gdy serce tak mocno biło. Dziś ucieszyło zwyczajne zdanie,     że mi jest ładnie...   Że mi jest ładnie.   I nasze z sobą bliższe lub bliskie, Ale aż wszystkie,     ale aż wszystkie.   Zawsze jest tląca jakaś obawa I pewnie ciągle mogłoby padać, Ale gdy gryka samotna biała W sukience wstała — nam nie wypada.     Ledwie że biała Gryka - niewyczerpanym Źródłem rutyny    
    • tango na dwa serca kto chce i cztery oczy w marzeniach poniosło nas gdzieś i pewno czymś zaskoczy po co podłogi i sufity "wystarczy sufit z gwiazd" proszę już nie myśl o nikim gdy mnie przy sobie masz    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...