Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• coś mi tu z rytmem nie pasuje, ale do meritum całkowicie się z Tobą nie zgadzam   całkowicie się z Tobą nie zgadzam co nie znaczy że nie dam serducha fakt że w wierszu mi wiele przeszkadza wywaliłaś Ty z siebie pół ducha   obserwator jest z Ciebie wspaniały wręcz punktujesz przywary i wady co złe solą w Twym oku zostało a dobrego nie widać ni śladu   ludzie nie są ani źli ni dobrzy to jest szarość w milionach odcieni mają wady słabości lecz dobrzy chcą naprawić polepszyć i zmienić   a więc użyj swych szarych komórek bo jak widać to myśleć potrafisz idź zagłosuj najlepiej jak umiesz by najlepszy z nich trafił na afisz :)))
    • @Naram-sin   Reprezentowanie interesów Narodu Polskiego i Państwa Polskiego powinno być dobrowolne - społeczne, a wtedy zobaczymy - ilu będzie prawdziwych Rejtanów.   Łukasz Jasiński 
    • w tej zadymionej przestrzeni tak trudno o oddech z kotar sypie się pył niczym świetliste drobinki spróbuj schwycić je w dłonie a umkną jak ja jak mgła co świat spowija woalem nad barem dygoczą kieliszki w których zmęczone twarze odbijają perspektywę smutnych dni zapętlonych po ostatnie wspomnienie szczęścia i tylko ty my ponad tym wszystkim wznosimy toast za miłość mówisz że mam starą duszę jak te panie z fotografii w fotoplastikonie orli nos i chłód pozornie nieprzenikniony taki który mrożąc parzy spopielając mrozi podaj dłoń czujesz mnogość kresek po wewnętrznej stronie niepisane mi długie życie pamiętaj że gdy nadejdzie koniec będziesz po odległość rzęs nienasyceniem pachnący kochany jeszcze tylko smooth jazz gdzieś poza wersami schowamy pewność  
    • Sceptycyzm w ocenie ludzi ze świecznika jest ze wszech miar wskazany, ale generalizacja to jedno z podstawowych zniekształceń poznawczych.
    • @violetta świetna jest. ale to wszystko jest niesprawiedliwe. babcia, spacer, wnusia jak malowana - oczęta prześliczne.....a ja.... siedzę na nadrzecznej trawie i wpier.... to znaczy jem obiadokolacje......i co ? a nic. znowu chleb z żółtym serem.   słonecznie ale chłodno dzisiaj więc Zoja na spacerku opakowana jak Eskimoska :) fajnie masz :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...