Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Nie kocham  Nie miłuję   Oblicza twego  Nie szanuję   I wracam tam  Gdzie moje miejsce    Czyli do prawdy  Do gwiazd    Bo im wyżej  Tym lepiej    Tam już mnie  Nigdy nie znajdziesz 
    • @Robert Witold Gorzkowski Autorze całkowicie rozumiem Twoją miłość do szafy, zwłaszcza trzydrzwiowej symbolizującą szerokość pewnej części ciała. :)))   ale poważnie w szafie mnóstwo rzeczy pomieści nawet sąsiada   nie zaglądaj do szafy bo po co lepiej zajmij się swoją robotą ciastko zjesz nie zostawisz na potem ale zawsze podzielisz się tortem :)))
    • @hania kluseczka jejku nie spodziewałam się tak miłych komentarzy  Dziękuję Haniu  Wiesz staram się aby moje wiersze były takie właśnie "czyste"mimo że to o czym piszę nie zawsze jest kryształowe  Pozdrawiam Cię serdecznie 
    • to nie codzienność sama prowadzi to ja ulegam podszeptom złego chociaż stworzony na podobieństwo nie zawsze idę ścieżkami Jego   często upadam On stale czeka wyciąga rękę abyś się podniósł   a ty masz oczy tylko człowieka nie widzisz brniesz i tracisz godność   w końcu wybuchasz zrzucasz okowy miłość do Niego dziś zwyciężyła wstajesz od kratki zupełnie nowy aby go przyjąć i spełnić miłość :)))
    • @Starzec Kiedy chcę być grzeczny bardzo, i też chcieć tak myśl ogarnąć to w kropeczki wstawię sobie :: >>w życie siać <<< bo bez niego nie ma chleba ani mąki, ani myśli rozczochranych jak z tym sianem każdy kłos, coś rozsiane, to co autor chciał tu dać :))))))))))))
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...