ewk kwa Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 'stopień' podnoszę nogę o jeden krok do przodu za twoją dłonią moje palce chcą się rozplątać z opaską na oczach i wątpliwościami wyczuć nogę nogą gówno węchem usłyszeć psa ominąć koła i kpiny białej laski starca i zrobić krok i iść i biec i paść na ryj i podnie 'stopień jesteśmy - dom' na słowo wierzyć
Olesia Apropos Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja przepraszam, to ja jestem zbyt mało inteligentna, żeby to zrozumieć i to wszystko chcą zrobić te palce?? znowu nie rozumiem tych zabiegów, niestety, ale to na pewno moja wina na koniec najlepsze - to się pani/panu udało - czuję
Tali Maciej Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 ten wiersz jest słaby i nawet nie widzę sposobności, iż jakakolwiek zmiana coś by tu poprawiła, radzę napisać od nowa pozdrawiam
pathe Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 nie wszystko co zamotane jest dobre.przemysl ten utwór
ot i anka Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 motanie na siłę- takie "coby tu napisać, żeby wszyscy się zastanawiali o co chodzi"? tylko, że z sensem trzeba... pozdrawiam
ewk kwa Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 wiec sprostowanie małe : co do wartości mojej wypowiedzi nie mam zamiaru podważać państwa opinii co do zarzucanej mi celowości w 'zamotaniu' muszę zaprzeczyć, szczerze jestem nawet zdziwiona trudnościami z odbiorem ciekawe gdyż wydawał mi się on wręcz banalnie, łopatologicznie napisany a tu masz... podejrzewam skąd wynikają te problemy - ze skłonności do wyrzucania wszelkich dla mnie niepotrzebnych słów, ostatnio używałam ich za dużo więc wróciłam do dawnych upodobań choć zarzucano mi już wcześniej nieprzekładalność moich chęci na słowa jeśli tylko zaczynam tekst 'kroić' maksymalnie lecz wcale nie na siłę cóż po ludzku - prostu trzeba będzie zacząć pisać dziękuję wszystkim za komentarze pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi