Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Jeśli wiem, że cię nie ma nie widzę nie dotykam nie liczę mam w sobie ciszę i szczęście, które prowadzę do ciebie   każda łza spływa nocą do ziarna pochłania wiatr każdą część mnie   inne sprawy są lekkie jak zgorzkniały grzech ledwo uschnięte nie mające dnia ani wiary, że mogą utonąć w smutku, który płonie miłością.  
    • @KOBIETA za nic, za wiedzę:) szkód, że nie mam swojego biura, bo wszystko ogarniam:) mój syn sam prowadzi, nauczyłam go, sprawdzam czasem tylko mu:) duża wygoda z ksefem:) 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - tak ma być żeby wrócić do tych miejsc zwłaszcza gdy były miłe -                                                                                                       Pzdr.serdecznie.
    • @iwonaroma   szkoda, że nie można sobie raz na zawsze pewnych rzeczy wybić z głowy

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

pozdrawiam
    • Mam własny ogródek i są tam kamienie. Moja prośba jest tylko taka, jedna jedyna, że nie dodawaj ich proszę więcej, nie przydawaj mi kamieni ponad moją potrzebę. No dobra, już lecę :) Dzisiaj się czuję niekamiennym.      Warszawa – Stegny, 01.04.2026r.      
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...