Czarna Perła Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 mądrze byłoby nie kochać za szybko nie dać się zagłaskać udawać że nie widzi się czułości a przy tym czuć ją i zbierać garściami jednak nie głupie jest być twoją otwarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna Perła Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 dziękuję za odwiedzinki...ja ostatnio spisałam siebie na straty więc i zdaję sobie sprawe z tej nieporadności...i wręcz potrzebuje ciut krytyki, że sie wziąć w garść i stworzyć 'coś' aczkolwiek lubię to co piszę, bo jest moje od środka... :) pozdr. cz.p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fagot Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Adresat tego wiersza się pewnie ucieszy niestety postronny czytelnik już nieco mniej. Chyba nie tym razem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajka-bajka Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 ostatnie wersy na pus.....pozdrawiam ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi