Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Waldemar_Talar_Talar Ten wiersz jest jak diament. Wymaga bardzo dobrej recytacji i może trochę szlifu. Bardzo dobry, lekki ale z głębokim przesłaniem. Inaczej go zrozumie uczeń na wakacjach, inaczej ktoś zagoniony życiem. 
    • "andro-id"   aktywnie analizuje algorytmy aplikując akuratne _ amatorsko? aktualizuje autobiografię   "back-space"   bazgrze białym błyszczykiem byle był blask? _ bezbarwne brzegi blokuje background   "copy"   ciśnie cudzą ciszę  ciągiem cięć _ czyją czyni całość cyrklowanym ctrl+c?   "12@"   dopóki dobrze doskakujecie dodaję docelowo   - dopuszczając drwił   dissami defektów doraźnie drażnią   do dziś   cz.1.
    • @Rafael Marius ich to niedobrze, mnie bark boli po weselu, być może od złego spania, nie ma jak własny kąt:) ja potrzebuję płukać uszy co parę lat, od wyrostków zapalenia uszu uzbierają mi się korki i wtedy słabo słyszę, a po czyszczeniu idealnie, nawet szmer włosów:)  w weekend pojadę do siostry na odpoczynek do Duchnowa:)
    • @Roma @Migrena To była prowokacji i już wiem -:)Są różne  znaki interpunkcji i różne miłości te święte i te grzeszne

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

…nie chce być złośliwą jędzą ale w zasadzie skażeni jesteśmy „ głupotą” a chyba że tak postrzegasz grzech pierworodny-:)..tak mam kilka kultowych tekstów w tym „ na wieczność” nooo i ten kwiat paproci….ja tam go nie widziałam to wierzyć powinnam tak-:)….to tylko słowa które płyną by unieść się KTOŚ mógł…tylko ROMA jest wieczna pozwól że powtórzę…chociaż ostatnio ten niebywały smród zabija miasto.Pozdrowienia…marzeniami podszyte z Wrocławia.
    • @Rafael Marius mnie również, a i fakt, że tak łatwo oszukać tym..to narzędzie, w niewłaściwych dłoniach...mój wiersz jest w zasadzie o tym, że taka np. ja zapewnia, że jest jak detektor AI ale to tylko z jednej strony...reszta to kwestia interpretacji. hejka :))
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...