Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 dziękuję Bereniko. Pięknie  dziękuję :)
    • Uciekam wieczorem gdzie święty spokój gra, trzy nuty bez goryczy że kończy się czas. Przed ścianą zwątpienia w za ciasnych butach stawiam krok, otwieram stare drzwi na których widać zakurzony znak stop.   Trzy płyty z dzieciństwa charczący mają dźwięk, wierciły dziurę w głowie że warto bo to sens.  Stalowe wartości dopada fraca rdza, nie mam już złudzeń i w końcu idę.. Idę sam.    Na scenie obrazy bez twarzy bez wesołych min, wplatają spojrzenia w mą duszę taki jest ich styl. Odwieczne pragnienia znów dziś nie dają spać. Nie mam już złudzeń i w końcu... Idę sam.   Zwietrzałe marzenia na których pełno pięknych rys, trzy noc nie spałem, żyłem jakby tak na styk. Odwiecznej gonitwy poczułem smak, nie mam już złudzeń!  Do nieba.. Zaczął się start
    • "A Konfederacja Wolność i Niepodległość, de facto: Ruch Narodowy i Nowa Nadzieja - nie powinni głosować za przerwaniem tej kadencji - najbardziej na tym zależy panu Jarosławowi Kaczyńskiemu i panu Donaldowi Tuskowi - tego pierwszego trzeba godnie pożegnać na warszawskich Powązkach, drugiemu - pomachać na pożegnanie, otóż to: nie warto ratować tonącą łajbę."   Filozof Łukasz Jasiński 
    • @Alicja_Wysocka  otóż to. 
    • Pan Grzegorz Braun musi uważać na to - co pije i co je - gdzieś na jakimś publicznym - dużym spotkaniu może być coś mu podane i będzie on wtedy mówił kompletnie dziwne rzeczy - to będzie taka bardzo perwersyjna próba ośmieszenia go...   Krzysztof Jackowski 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...