V.M Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 szaleństwo artyzmu rozrywa na strzępy mp3 tyły elementarza poobgryzane słowa krople metafor anafor i onomatopei skapane w ciszy spływają do twego notesu wiesz kiedyś chciałam złapać cię za nogi wstawić w ramy umysłu i karmić tobą oczy myślałam też że mogę wkleić między łzy a uśmiechy między wersety tekstu przypadkowo nazwanego wierszem nie mogę bo jesteś pierwiastkiem krążącym między już a jeszcze nie jesteś pytaniem na które nie znam odpowiedzi
Tali Maciej Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 to ja zadam teraz pytanie gdzie jest wiersz? nie tym razem pozdrawiam
V.M Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ok ale moze wskarzesz co jest nie tak??
pathe Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 nie podoba mi się.środki wyrazu poetyckiego-nazwy są znane co z tego wynika? i forma ble
Black Swan Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Bzdury wypisujecie!! czasem mnie śmieszy jak przychwalacie sobie nawzajem a każdego młodego który wpisuje swój debiut równacie z błotem, tak naprawdę nie podając żadnej konstruktywnej krytyki! V.M bardzo mi sie ten wiersz podoba nie mogę bo jesteś pierwiastkiem krążącym między już a jeszcze nie jesteś pytaniem na które nie znam odpowiedzi to jest szczególnie ładne pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego BS
V.M Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Dziękuję bardzo za popracie;)Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi