Viiera Victum Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 widziałam Ciemną Otchłań na dnie Nicości widziałam Wielką Burze szarej mądrości ujrzałam jak me serce zanurza sie w szarości życia, dnia, miłości a Bóg patrzył i uśmiechał się drwiąco
pathe Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 straszne to jest.Ciemną Otchłań dnie Nicości Wielką Burze itp. literówy i dlaczego dużymi literami?
Tomasz Obłuda Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 no mi też się nie podoba bardzo.zwłaszcza "me"
kyo Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 drwiący Bóg, ciekawe. wiersza brak.
Leila Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 "widziałam Ciemną Otchłań na dnie Nicości widziałam Wielką Burze szarej mądrości ujrzałam jak me serce zanurza sie w szarości życia, dnia, miłości" Litości...! Przepraszam, ale nic tu nie ma...
Viiera Victum Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Dzięki za komentarze. Naprawde. Nie ma to jak szczerość.
Rekomendowane odpowiedzi