Krzysztof Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 niewypowiedziane - wciąż najpiękniejsze z oceanów, nieprzeżyte - najpiękniejsze dni nasze, a te słowa, słowa najpiękniejsze - niewypowiedziane" niedowiara i puste spojrzenie marny ból serce obstąpił coś się dzieje nie tak niewypowiedziane słowa ranią mnie najbardziej gardło ściskają gdy chcę je wykrzyczeć gorzkie łzy notują na zawsze zostanę niemy cierpię a biegnące lata zabierają z ust ostatnie słowa
Krzysztof Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 czekałem tu doktora z dobrym receptem ;) i jest :)
Krzysztof Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. współczuję :)
Messalin_Nagietka Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 a wystarczyło dać tytuł "niewypowiedziane" a nie byłoby tu tyle not'ów dane z ukłonikiem i pozdrówką MN
Krzysztof Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. współczuję jeśli tu jest coś o szczęściu to pokaż gdzie bzdura nz A czy coś było tu o szczęściu? :)
Krzysztof Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, właśnie :)
Krzysztof Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A czy coś było tu o szczęściu? :) skoro uważasz że w życiu jest szczęście to czemu o nim nie piszesz? Bo kiedy jest dobrze, nie ma potrzeby coś pisać, słowa są niepotrzebne :)
Krzysztof Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o tak ;)
'Ivonne' I.W. Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten fragment podoba mi sie najbardziej. ;) Rzeczywiscie, mamy nieco podobny styl, co zauwazyl dr oyey - fascynat fizjologii ;)
Krzysztof Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten fragment podoba mi sie najbardziej. ;) Rzeczywiscie, mamy nieco podobny styl, co zauwazyl dr oyey - fascynat fizjologii ;) Dobrze, że jest taki spostrzegawczy :)
'Ivonne' I.W. Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 TAK. Och, jak to dobrze... ;)
M._Krzywak Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 "Słowo" jest to zespół dźwięków mowy ludzkiej. Czyli stworzył pan wiersz błędny (tak jak na klasówce jest błąd rzeczowy). Niestety - tekst też nie jest wybitny, tudzież oryginalny - płacz, ból serca, cierpienie - jest to po prostu banał. Gorzej, że banal połączony ze słabym warsztatem - niech pan znajdzie derywat na "marny ból", "puste spojrzenie", "słowa, ktore ściskają gardło"... Niestety - niniejszym ten wiersz uznaje za porażke. Pozdrawiam.
Oxyvia Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Ze wszystkich Komentatorów tylko M. Krzywak uzasadnił swoje zdanie. Reszta komentarzy nie ma znaczenia ani sensu, bo w rzeczywistości nie odnosi się do treści i formy wiersza (tylko pozornie) - nie zawiera bowiem żadnych argumentów, uzasadnień, wyjaśnień ani konstruktywnych wskazówek. Są to napaści, słabo artykułowana agresja przeciwko nowemu przybyszowi w stadzie (nie chce mi się powtarzać tego wszystkiego, co napisałam pod wierszem Ivonne, ale tutaj mamy dokładnie to samo zjawisko). "Komentatorzy" szanowni, najpierw podnieście własny poziom, a potem zacznijcie pouczać innych - byle konstruktywnie i z dobrym skutkiem. Pozdrawiam Autora, M. Krzywaka i tzw. "Komentatorów".
Krzysztof Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie, takie uzasadnione można i uwzględniać, a inne, to tak sobie, gadanie, co jest smaczne, co jest nie :)
wesoły grabarz Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 nadchodzi moment że siły brak Oxyvio racja - głupia
żygająca panna młoda Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Komentarz został usunięty
Oxyvia Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nadal nie widzę tu żadnego racjonalizmu, żadnej odpowiedzi, ani jednego zdania, tylko rzyganie z bezradności. Jeżeli chcecie, to jeszcze słowo, a zaanonsuję was u Moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi