ewk kwa Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 zapominam się nałogowo wycinam skórę z opuszków palców by nie zostawić śladu po sobie za późno przypominam by grzecznie zabrać swe plamy to nic zarzucasz mi powagę prześcieradła zapach kawy z cynamonem na szyję zbierasz ze mnie kurz językiem kota nie przejmuj się kroplami samotności
Marcin Gałkowski Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 a mnie się podoba;P ale ja się nie znam, więc nie wiem czy to jest miarodajne;) kwestia z usunięciem 'by nie zostawić śladu po sobie' dyskusyjna, ja się nie wtrącam=]. tylko te krople samotności faktycznie jakieś takie... nie takie=) pozdr
Toni_Morrison Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 a mnie się ostatni wers podoba . . . nie wiem czy dobrze interpretuję, ale dla mnie to jak wyznanie w stylu: killing loneliness with you . . . :)
zak stanisława Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 wbrew... mnie tez te krople samotności się podobają... pozdr ES
ewk kwa Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 hmmm przepraszam ale nie bede komentowac moich wypocin tym razem gdyz nie jestem zadowolona z tego.. ech... ale dziekuje bardzo za zostawienie kilku slow i uwag pod moim adresem dziekuje i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi