Marlett Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 stabilnie niewstydliwa wdzięku zwyczajnie szczera rzuca pod nogi poskręcane akty pluje na teorię domina nie kłamie twarz wyrazista pobłażliwie z czułością spogląda na kochanka szowinistę i chama wroga wywiodła z raju i tam zaprowadzi
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Sylwesterek, a tu Marlettka horrorek zgrabniutki, ech...
Marlett Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Stefanku,jutro będzie mały kacyk, a życie dalej się toczy. Życzę Ci zdrówka i szczęśliwego,jeszcze lepszego Nowego Roku. PozdrawiaMarlett.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 pobłażliwie z czułością spogląda na kochanka szowinistę i chama czy peel to masochistka? wygnać w cholerę a nie wiersze pisać sylwestrowo pozdrawiam Jacek
Marlett Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. nie wiedziałem że jesteś dosłowna jeśli z szowinistą i chamem jest Peelowi dobrze to przepraszam Pozdrawiam Jacek
Espena_Sway Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 dla mnie taki wiersz, co się przeczyta i szybko o nim zapomni. nie tym razem. Szczęśliwego NR Espena =)
M._Krzywak Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Po pierwsze - jak już wspominałem - kobiety wręcz przepadają za brutalami Po drugie - puenta jest w porządku Po trzecie - pierwsza strofa nosi znamiona przekombinowania - 2 pierwsze wersy, 2 strofa - też dwa pierwsze wersy. Ale rok przed nami, będziem pracowac ;) Pozdrawiam.
Jerzy Rybak Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 to nawet zabawne nie jest. przykro mi.
Marlett Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ..i dobrze,że nie jest,bo nie miało być P.
Marlett Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma sprawy...Dziękuję i serdecznie pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Espeno i tak mało do mnie zaglądasz. Szczęśliwego NR PozdrawiaM.
Ewa_Kos Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Pierwszy zapis, który czytałam też był dość intrygujący:) Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!! EK +++
Marlett Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zdaję sobie sprawę,że ten wiersz nie do każdego jednakowo dociera. Dzięki za zrozumienie. Noworocznie pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tytuł mówi jaką kobietą jest pL-ka. Proszę dokładniej przeczytać wiersz. Napewno nie masochistką.
Viiera Victum Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Słabe, nie dotarło do mnie.Przykro mi... Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ojej! Nie moja wina. pozdr.
Tomasz_Biela Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 niewstydliwa wdzięku pluje na teorię domina nie kłamie twarz z czułością spogląda na kochanka szowinistę wywiodła z raju i tam zaprowadzi ////////\\\\\\\\\ przepraszam za nożyce ale nie mogłem się oprzeć zbyt dużo jak dla mnie i jak na oczekiwania wobec Ciebie ten po prostu ma za dużo odsłon wieczności.
Marlett Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Tomku,napewno skorzystam. Trywialna z pewnością rzuca się w oczy, ale też ma coś do ukrycia.Miło,że odwiedziłeś. PozdrawiaM.
Nata_Kruk Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Może ja po Sylwestrze jeszcze ciężko kapująca...:( Marlett, życzę dużo radości w ropoczętym Nowym Roku... :)
Rekomendowane odpowiedzi