ot i anka Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 rano żaluzje dzielą światło na paski a może się samo tnie? jemy na śniadanie jedną kromkęchleba naszego krojonego z żółtym sercem i przyprawami niedbale spoglądamy na siebieodpuść nam nasze miny cisza staje się geometryczna schowaj mnie przed jej kątamialbo mnie spław ode złego muszę zamknąć okno zaczęło padać mąż wrócił z pracytylko sprawdzałam maila kochanie
Polonia Abaddon Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Wiersz bardzo w porządku. Tyle można o nim powiedzieć. Gdy natrafiłam na "odpuść nam nasze miny", to ach... genialnie to brzmi.
ot i anka Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 a dziękować:) ps. tu trzeba znów strukturalistycznego podejścia:D od metonimii do metafory...zboczenie:D pozdrawiam
Niewierny Tomasz Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ach, jak to dobrze, że nie muszę już nic kombinować z interpretacją;) Dzięki za oświecenie. No i jak w warsztacie podoba się bardzo. +++ Pozdrawiam Tomek
ot i anka Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 :D tylko nie podpowiadaj nikomu:D dzięki ,Tomku!:) buziale
ot i anka Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 tak. pamiętam:) pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Świeży pomysł, udane parafrazy, i wogóle świetny ten tekst. Tyle i basta. Pozdrawiam.
slawomir_zeromski Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 tytuł mi się podoba, reszta jakoś nie zachęciła
ot i anka Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 M. Krzywak- miło mi że sie podoba:) sławomirze- no nie każdy lubi mysleć jak czyta;) (bez obrazy) pozdrawiam
Beenie M Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 samo tnie ć można również w związku i tak jakoś odczytuję to w tym wierszu; bardzo podoba mi się przechodzenie z jednej myśli w drugą ... i to niby sprytne zamykanie okien(ek) ;) ogólnie czyta się bardzo fajnie pozdrawiam serdecznie
ot i anka Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Beenie- cieszę się, że skumałeś z oknami;) z tym samotnieniem, też trafiłeś, ale tam jest jeszcze jeden...niuans:) kyo- no wiem:P pozdrawiam
John_Maria_S. Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Niezłe, niezłe:)) zawsze czułem (mam ogromną moc wewnętrzną), że jesteś "dobra". Dlatego mnie ciągneło do ciebie.:) Wypłyniesz na głęboką wodę....to pewne. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi