adam sosna Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 głosiciele pomyśleń wykrzykniki fantazji nieśmiałości wmawiane terytoria urody sensowność porywacie tęsknotą rytmizacji kulawą odpowiedzią na proste zapytania wezbrane odkryciami dręczycie zagubionych powstałych wyobrażeń napięcie podtrzymacie Adam Sosna (2006.06.15)
Antoni Slawbicki Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 jakieś takie słowne wygibasy i pokretne zakręty, ale o co chodzi nie wiem
Marlett Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O wiersze chodzi:) PozdrawiaM.
adam sosna Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Marlett dokładnie mogę się mylić nie mieć racji tak widzę (no i ćwiczę liczenie 4 3 lub 3 4)
Marlett Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adasiu, z liczeniem kłopotu nie masz i coraz lepsza wprawność. PozdrawiaM.
adam sosna Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Marlett chyba trochę poprawiłem zaraz wkleję
Rekomendowane odpowiedzi