Vanity fare Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ujawnię moją drugą naturę, czyli HAZARD :) i troche sobie pożyczę (od życzeń) :) Dość mam przez chwilę taniej ironii. Wszak wpadnie do mnie Mikołaj Święty. Napiszę zatem list do Laponii by odpowiednie przywiózł prezenty. Niechaj mi w kartach los sypie asy. Niechaj wizyta u bukmachera przynosi co dzień walizkę kasy lub choćby nowe Porsche Carrera. Niechaj mi szczęście dopisze w koniach. Niechaj jutrzenka fartu wciąż świeci. Słowem, chcę w złoto zamieniać w dłoniach wszystko co w ręce zewsząd podleci.... PK.22.12.2005
Waldemar Talar Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Poproś Św. Mikołaja o złotą rybkie kolego tylko ona potrafi trzy razy dokonac tego o czym marzy każdy chyba hazardzista ten zaczynający jak i stary pokerzysta.
zak stanisława Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 w Midasa chcesz się przemienić?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 A gdy będziesz już Midasem „zet” na końcu wstaw i czasem mi-dasz też coś z tego złota zamiast rzucać go do błota.
HAYQ Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 A ja myślę Vanity - uporasz się z kłopotem, bo często Twoje szare - TU, zmienia się w złote. :)
Rekomendowane odpowiedzi