egzegeta Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 poranki ciemne dni dreszczowe zgniłe wątłe ciepło gaśnie w bezlitosny chłód gdzieś rytmy skoczne ale jakby kalekie miny sąsiadów marsowe na ekranie wilki szczerzą kły dramaty grane przez psi los ciągłe ansy krzyki wypasione bez szans na normalną mowę jak dobrze że zakwitły dwa phalaenopsisy że emailem mile zaskoczono nas że są te chwile najważniejsze w życiu kiedy mogę być i jestem razem z tobą 1
Judyt Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 hmm, coś w tym jest Wiktorze, lecz nie elektryzująco, a kwiat na parapecie ukazuję taką prostotę-takie moje pierwsze wrażenie, pozdrawiam serdecznie
egzegeta Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie o prostotę chodzi .... przenośnia delikatnie wchodzi pierwszą zwrotką by w drugiej wyraźnie się zaakcentować znika w trzeciej - bo tam właśnie prostota ma królować i wyrazić najprostsze uczucie - więzi, bycia razem:) Pozdrawiam dziękujęPS. Gdy Ciebie Judytko nie było na świecie:) a ja zachwycałem się piosenkarką Connie Francis spośród wielu jej utworów jeden przypadł mi wtedy do serca - "Together" i melodycznie i pod względem treści; może banalnej, ale już wtedy ujmującej. Temu RAZEM jestem wierny do dziś. Jeśli nie teraz, to kiedyś na pewno przekonasz się jak cenne, święte są chwile bycia razem wtedy, gdy coraz mniej rzeczy cieszy:)
Marlett Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ostatniego wersu nie dotykam-jest bezcenny PozdrawiaM.
egzegeta Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Judytko, po Twoim komentarzu zmieniłem banalny parapet na banał bardziej konkretny bo aktualnie kwitną nam dwa piękne storczyki biały i zaciągnięty fioletem:) inne odpoczywają:)
egzegeta Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. baa, tylko dla tego ostatniego pisałem wszystkie powyżej :) Dziękuje Ci Marlett Pozdrawiam
Beenie M Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 że emailem zaskoczono mile nas - w tym wersie zmień kolejność, chyba bardziej naturalnie zabrzmi: ... zaskoczono nas mile pozdrawiam serdecznie
egzegeta Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak Pani każe, to sie robi:) Dziękuję Pani ......przepraszam ... nie dosłyszałem ... ach ... Pani Danusiu:) pozdrawiam serdeczniej niż kiedyś
Judyt Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Nie wiem Wiktorze czy się jeszcze przekonam, razem być to cudowny czas dwojga, pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi