Toni_Morrison Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 mój ekologiczny zapał słomianą radość wszystkie ekscytujące upadki zamienię na technologię samoupiększania albo na samopowielające się zapełnienie (byle jak najdalej od siebie oby do separacji)
Piotr Rutkowski Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 widzę kolega postanowił uprawiać poezję trudną...Podoba mi się twój wiersz...
Toni_Morrison Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za opinie (w dodatku plusową), ale prosze mnie tu od kolegów nie "wyzywać" (czyt. nie zmieniać mi "tego czy owego") ;)
Piotr Rutkowski Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 przepraszam, wiesz Morrison...przeczytałem juz twoje komentarze gdzies tam, przepraszam jeszcze raz...ale ten nick naprawdę bardzo męski
Toni_Morrison Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm . . . przeprosiny (z ociąganiem) przyjmuję . . . Wymysliłam go dawno temu (chociaż okazało się,że istnieje już ktoś taki i też jest to w dodatku kobieta) ;)
Espena_Sway Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 mam sentyment do tytułu, bo sama kiedyś napisałam miniaturę [ogłoszenie drobne]. Twoja wersja mi się podoba, lubię eksperymenty. oby tak dalej :). serdeczności Espena :)
Rekomendowane odpowiedzi