Judyt Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 kochał całym swym ciałem jednym się stali przymierza nie poznał a matką rozkosz była do czego doprowadziła? przystanek w oczy kole gdzie ojciec o swe buty pyta dziecko niewinne w wózku pośrednikiem nigdy nie będzie miłości gdzie jesteś? 10.12.06r.
egzegeta Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 kochał bardzo jednym się stali przymierza nie poznał a rozkosz była matką do czego doprowadziła? Judytko przepraszam, że ja tak ciągle Cię poprawiam że ja taki mądry:) po prostu lepiej mi się czyta i tak to napisałem. Chyba, że sens zmieniłem, a to zmienia postać rzeczy Sens chwyciłem narazie w połowie. Aleś Ty tajemnicza:)
Marlett Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. PozdrawiaM.
Judyt Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Dziękuję Wam bardzo za odwiedziny, nie wiedziałam, że tajemnicą powiało;)
Judyt Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Poprawiaj Wiktorze ile wlezie, Marlett dziękuję również i narodziła się zmiana...
Marlett Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt,teraz dopowiedziałaś,rozjaśniłaś. PozdrawiaM:))))))))
egzegeta Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ..... no i będę. Zatem zmień "koli" na "kole" niby literówka, a w oczy kole:/ Chyba pijesz dużo koli bo mi z kolei kojarzy się z bakterią E.coli :) Judytko, tylko nie złość się na mnie:) uzupełnienie wiersza wporzo pozdrawiam
Judyt Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Wktorze :) ;) (: :.ah nie złoszczę się ni trochę, po malutku i cichutku się układa ah! powiada ;P ps. koli nie często, cole czasem ;)
Rekomendowane odpowiedzi