Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Poszedł górnik raz na piwo i spotkał kamrata a ten jemu prosto z mostu, - twoja baba lata. Górnik na to się obruszył i mówi mu - stary to są bzdury, ja nie wierzę w te pierońskie czary. Kamrat - pozwól, że dokończę, lata za chłopami, górnik na to - a myślałem, że z baba-jagami. No bo przecie tak po prawdzie mój drogi kamracie czyż nie lepiej kiedy legnie z jakimś gachem w chacie? Bo choć może i zbezcześci nasze ślubne łoże lecz w tym czasie żadna krzywda stać się jej nie może. A na miotle różnie bywa, awaria, upadek jeszcze mogłaby bidulka potłuc sobie zadek.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Tylko nie mów żeś z policji bo ja jestem w opozycji do cenzury, ingerencji gdyż nie znoszę interwencji.
BlaCha Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 gdzie policja? jak policja ? jeszcze gorzej koalicja. nie obawiaj się kolego nic cię tu nie spotka złego.
HAYQ Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie należy zatem słuchać nawet i kamrata, Tylko co sie trafi .........ć By swoje wylatać.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Oj było się było w przeszłości latawcem i często krążyło z niejednym dziurawcem.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie sprawdziły się Twe słowa koalicja ta sejmowa nieźle nam narozrabiała i się gównem upaprała.
HAYQ Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo niebezpieczny zawód - być oblatywaczem. Ja na boki wolę skakać, czasem... coś zahaczę. ;)
Rova mycyna Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Dla mnie skoki w boki, i "oblatywania" jednakowo godne są pożałowania!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 A ja się nie godzę na takie wyroki bo sam uprawiałem w młodości te skoki. Ja nic nie żałuję i nie mam wyrzutów bo mile wspominam czar tych szarpidrutów. A wzloty w ekstazie po dziś w mej pamięci i dzisiaj niekiedy ten sport jeszcze nęci. Więc różne odczucia i różne spojrzenia na nasze choć ludzkie to jednak zboczenia.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo niebezpieczny zawód - być oblatywaczem. Ja na boki wolę skakać, czasem... coś zahaczę. ;) Miej na względzie kózkę, tę co to na drzewo zanim skok wykonasz powiedzmy … na lewo. A i z zahaczaniem postępuj z umiarem bo to co „zahaczysz” może być ciężarem. Lecz co ja tu Tobie będę o tym gadał ważne żebyś zawsze jak kot miękko spadał. I byś twardo stąpał grunt pod sobą czując na miękkich piernatach z damami rajcując.
Rekomendowane odpowiedzi