Daniel Bartkowski Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 lecz mnie z nie udawanym zachwytem z zapałem godnym lepszej sprawy dobrze lecz i módl się dobrze nadzieję żyw niegłupią za dnia mnie lecz a w nocy kuruj zioła zbieraj i na mnie datki głoduj od ust sobie odbieraj lamentuj po cichu bom słaby lecz mnie przykładaj termometry maluj dla mnie arcydzieła od ręki płacz i płac osiedlowym szamanom lecz mnie
kazelot Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 zajebiste :) tzn. pomysł - bo wykonanie chyba jednak bez rewelacji (nie zrobiłbym tego lepiej, co nie zmienia faktu że wiem że to mozliwe :) ) taki standardowy obrazek stosunków damsko-męskich :) (też se lubie pochorować :) ) "żyw" wygląda co najmniej dziwnie ("bom" tez nie najlepiej ) puenta na siłe - gra słów ale nie specjalnie komponuje sie z resztą
Daniel Bartkowski Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 czekam na propozycje, hmm... faktycznie chyba można lepiej o puencie, przyznam się, mam podobne zdanie i chyba bez niej wiersz nie zubożeje
Rekomendowane odpowiedzi