Tomasz_Biela Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 prosta a i b w końcu się nudzi skoro każda możliwość krzywej została wypisana dlatego podróż zaczyna się w miejscach złodziei torów które momentami zabrano jak wyrwane z kontekstu słowa scenariusz ciągle zmienia obsadę
M._Krzywak Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Tomku - wgryźc się w Ciebie (tzn. sytuacje lirycznej) - to sztuka. Np. 6-7 wers jest dla mnie kombinacją nie do przegryzienia. Będe jeszcze walczył. Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Przypominam sobie z warsztatu.Mocno powycinany, ale ta wersja też przemawia. A swoją drogą ''złodzieje torów''są nieprzewidywalni. PozdrawiaM.
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki żeś podjął trud rozszyfrowania jako takiego wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak ma pochowane te swoje domysły gdzieś między rozwartym ostrzem nożyc cieszy mnie że stale czytasz i rozumiesz wieczności.
Pan_Fei Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Tekst z wyraźnym przekazem, chociaż znaczeniowo zgrzyta w kilku momentach. Mianowicie: nie rozumiem relacji w pierwszej strofie między prostą a krzywą (skoro wszystkie krzywe są wypisane, to dlaczego właśnie prosta się nudzi?) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. „od A do B” może być odcinek, prosta nie ma ani początku, ani końca (nawet jeśli jest w tym jakieś ukryte znacznie, to do mnie nie przemawia). czy złodzieje mogą kraść tory, które już zabrano? Jeśli to celowa zagrywka, to po raz kolejny niespecjalnie mnie przekonuje. Jestem na nie, ale wiem, że stać Cię na więcej. Pozdrawiam Fei
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co do pierwszej części a i b - prosta z wypisanymi krzywymi to paradoksalna monotonia więc powinieneś zrozumieć dlaczego się nudzi a dalsza część wiadomo co robi z tą monotonią złodzieje torów = deja vu dzięki za wypowiedź jak zawsze cenną wieczności.
Espena_Sway Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 qrde Bielaczku, dziękuję za powyższe rozjaśnienie - naprawdę, inaczej interpretowałam. ale wiem, że masz taki styl, konsekwentny. najbardziej się pierwsza podoba :P serdeczności Łejeczka :*
Nata_Kruk Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Tomek, wszystko gra... poza... "które momentami zabrano".... słowo momentami jakoś na nie. Ogólnie plus. Pozdrawiam... :)
Veronique Sijka Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 dla mnie nadal jeszcze trudny do rozszyfrowania - więc pewnie wrócę. v.
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak co do który masz rację dzięki za odwiedziny wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki że wspierasz i rozumiesz Łejeczko moje uparcie w tym jak staram się pisać ale nie raz zaskoczę jeszcze ;) Bielaczek wieczności. :*
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ogólnie również thx i wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czytaj jeśli chcesz ;) dzięki za ślad wieczności.
Rekomendowane odpowiedzi