Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rocznica śmierci

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

ok - ale samo tłumaczenie nie usprawiedliwia - mój obraz (choć pierwszy) jest tylko jednym z wielu - nie odkryłem w Pana wierszu to co powinienem - co miał "poeta na myśli" - też jestem muzykiem - i niechciałbym jednak aby takie coś o mnie pisano - ale jesli zabrzmiało to dość ironicznie to przepraszam - więcej się nie wtrącę

pozdrówko W_A_R
ps. myślę że jeżeli składa Pan hołd komuś kogo Pan pamięta - to nie w tej formie - ale to znów moja sugestywna ironia - znów muszę - sorry

ok - nie będziemy się na siebie gniewać - ja powiedziałem może za dużo - wkońcu to dział P - myślę jednak że już nie dla Pańskiego wspomnienia a dla tergo wiersza przydałaby się odrobina wzmocnienia - pisze Pan na końcu Długowłosy Wilk - ten człowiek pewnie żył pełnią życia - chcąc cokolwiek przkazać nam - trzeba było zacząc od tego - Pan wybaczy - wziąłem Pana za jakiegoś natchnionego "punkola", któremu na imię "kola" czy "koka" - wiersz jednak to muszę stwierdzić nie podoba mi się

pozdrówko W_A_R

Teraz juz wiem skąd takie podejście, ponieważ myślał Pan, że należę do jakiejś subkultury.
Oj za duży jestem na to by należeć do grup młodzoeżowych.
Dobra nie podoba się Panu i jest ok.
Dzięki, że choć w małym stopniu zainteresowałeś się tym wierszem.
Doceniam to.
Pozdrawiam
-Maciek-