Tomasz_Biela Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 żartujemy w sposób i bez niego żartujemy za życia ze śmierci żartujemy nie współczując żalowi nie patrzymy na twarz śmiejąc się mu do klęczących kolan wyrażamy się bez wrażenia na zabawę która jest zabawą dopiero kiedy nie wszyscy się śmieją wiemy tak mało o swoich narodzinach a przecież byliśmy w samym centrum gdybyśmy pomogli sobie wyjść z opresji od tamtego momentu byłoby pewnie lżej
Marlett Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Życie jest cudem,a często z nim igramy. Podoba się ,a pointa ciekawa. PozdrawiaM.
Tomasz_Biela Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się dobrej nocy / wieczności.
zak stanisława Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 wiemy tak mało o swoich narodzinach a przecież byliśmy w samym centrum gdybyśmy pomogli sobie wyjść z opresji od tamtego momentu *** to jest świetne podsumowanie naszej egzy. gdybyśmy mogli sobie wyjść naprzeciw...ech... pozdr ES
Tomasz_Biela Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och Stasiu dzięki za świetność wieczności. p.s / czasami uda mi się coś mądrego napisać
zak stanisława Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och Stasiu dzięki za świetność wieczności. p.s / czasami uda mi się coś mądrego napisać czy skromność to twoja wrodzona cecha, czy to tylko przekomarzanie się ? he he pozd Es
Tomasz_Biela Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wrodzona Stasiu nigdy nie chciałem ani nie pragnąłem być duży przez duże D
Rekomendowane odpowiedzi