Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Migrena   Bardzo dziękuję!  Super komentarz - głęboki i filozoficzny:) Też uśmiecham się do Ciebie.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Serdecznie pozdrawiam. :) 
    • Wielu prawników twierdzi, że akt prawny jako "obraza uczuć religijnych" jest niewyobrażalnym absurdem - został wciśnięty do Kodeksu Postępowania Karnego przez Ordo Iuris i na tej samej zasadzie organizacje LGTB mają prawo wprowadzić akt prawny "obraza uczuć genderowskich" - co do zasady unikam polemik z ludźmi, którzy własną wiedzę opierają na dogmatach, ideologiach i doktrynach, jednak: nigdy nie pozwolę na to - by ktoś mnie obrażał i na siłę przekonywał, że pies jest kotem i kot jest psem, tymczasem: jakie są pańskie imiona?   Łukasz Jasiński 
    • @Berenika97 dzięki serdeczne

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Poet Ka   Zupełnie nie znam obyczajów kurpiowskich, ale zawsze kojarzyłam sękacz z Suwalszczyzną. A tu proszę i na Kurpiach. :) Fajna fraszka. :) 
    • @Berenika97   Nika:)   to jest protest przeciw ekonomii zapominania!!!   jakbyś mówiła że czas nie leczy tylko negocjuje z naszą pamięcią.   bo tu cholerne doswiadczenie nie chce stać się pojęciem  ciało nie zgadza się na abstrakcje a ogień nie daje się przetłumaczyć na chlodne zdania. Twoja luiza wybiera trwanie zamiast ulgi jakby wiedziała ze sens nie rodzi się z pocieszeń ale z wiernosci.     i jeszcze coś.   podoba mi się jak Twoja Nika  poezja schodzi coraz głębiej w egzystencje  nie tracąc przy tym intensywnosci tylko ją zagęszczając .   to jest po prostu świetna poezja.   uśmiecham się do Ciebie:)          
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...