Miłka Maj Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 związek związkowi wcale nie=równy chociaż o sexizm chodzi tu głównie; mamy więc związki /tfu/ zawodowe niby pomagać zawsze gotowe, był też onegdaj Związek Radziecki - szczęśliwie się rozpier... za miedzką; związki chemiczne – nam nie wypada związki fizyczne – chyba to zdrada związki pomiędzy – te są najlepsze bo dają w życiu świeże powietrze; mogą też istnieć związki…nie tego - co to kolega tylko z kolegą albo dziewczyna tylko z dziewczyną no, ja pomijam te ze zwierzyną… związki małżeńskie, nierozerwalne - opisu nie ma, bo za banalne popieram tylko te niebezpieczne, ooo/pozycyjne z big love koniecznie!
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 ja bym wybrał z wiązki związków przy podwiązkach obowiązki
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Mego związku w tym pakiecie za nic w świecie nie znajdziecie bo mój związek galaktyczny romantyczno prozaiczny.
Krzysztof Wysocki Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Związek rozwiązły Zawiązały trzy wiązy Porąbane drzewa Wyleczyć by trzeba Gdyż w grzechu ugrzęzły
zak stanisława Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 ech związki,zawiązki, wiązadła ,podwiązki aż dojdzie do tego że zamiast związków będzie pączkowanie kolego
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Można jeszcze wiązkę chrustu przewiązać podwiązką i do wiązki napakować co się da z nawiązką.
Rekomendowane odpowiedzi