Regina Misztela Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Nie przekracza pewnych barier wygnanych już dawno z maleńkich bagien, w nich skupione były historie, wyrzeźbione matryce gotowych scen : zaraz rozpocznie się seans. A seans będzie kredensem, pełnym materii, rosnącej oprawy fotografii, bardzo ważnych i fałszywych skarbów. Rozetnie slajdy w wybory, a one odejdą i odchodzić będą. I być może nigdy nie dostąpią esencji z prawdziwego wschodu słońca, milionów postanowień pięknych, bo surowych i jakże niestrawnych dla ścian miłości. Ona jest jeszcze dzieckiem z wypiekami na twarzy, kiedy świat wierci się jej w dłoniach, kiedy rzeźbi swoje ciało na podobieństwo czegoś niewidzialnego.
M._Krzywak Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Regino - się podoba, nie ma co rozwlekac nawet. Pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Ja zaś zostaję pół na pół, chociaż momentami chciałoby się krzyknąć "wow". Ładne, ładne, surowe takie, choć przemyślane raczej. pozdrawiam ymy
zak stanisława Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Ona jest jeszcze dzieckiem z wypiekami na twarzy, kiedy świat wierci się jej w dłoniach, kiedy rzeźbi swoje ciało na podobieństwo czegoś niewidzialnego. to jest piękne!
Gość Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -> uf, coś rozumiem. wyroznione- tu mi przeszkadza, tak ot. Generalnie mam jeden zarzut: nie przekonuje mnie. autentyzm hmm (?) a i jeszcze jedno: co to znaczy prawdziwego wschodu słońca? który, wiec jest nieprawdziwy? mam wierzyć peelowi? na jakiej podstawie?
Regina Misztela Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 odeją i będą ciągle odchodzić, slajdy wydarzeń, emocji, wszystkiego co nagromadzone jest w życiu, odejdą, ale tutaj pojawia się powtarzalność, bo przyjdą, więc odchodzić będą.. a jeśli chodzi o powtarzalność gramatyczną, to gratuluję takich wyostrzonych zmysłów, dawno tak nie analizowałam tekstu i chyba raczej nie będę:) pozdrawiam wszystkich i dziękuję za komentarze
Waldemar Talar Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Duży plus-wiersz o tematyce która zawsze będzie na czasie Zdrówka życze Waldemar
Gość Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Rozetnie slajdy w wybory, a one odejdą i odchodzić będą. rozetnie- a one odejdą- i odchodzić będą. bedzie rozcinać- bedą odchodzić. ee.. ;) wybacz moja wariacja;) czyli chodzi o slajdy, a nie wybory? sorry. pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 kadry - do przemyślenia - wchodzi dopiero po seansie - ale wchodzi z ukłonikiem i pozdrówką MN
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 A mi się dobrze i czyta i myśli i widzi. Pozdrawiam, Stefan.
Rekomendowane odpowiedzi