Messalin_Nagietka Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 messal istnieje, któż temu zaprzeczy kiedy na ziemi w sferze wyobraźni przetykasz myśli przez wiedzę w obecność wyższych poziomów maciupkich jak słońce któż powie – nie ma, nie było, nie będzie, będąc drobiną w mechanizmie zdarzeń kiedy – gdzie, po co – brzmią obcojęzycznie wyrozumiałe tylko sobie samym a kiedy nagle noc momentem pędu zasuwa jasność na odległość gwiazd i nie ma na ziemi miejsca pod poduszkę wirujesz pewny że inni się kręcą a ty jak skała która dla przestrzeni stanowi przepaść na skraju poznania równasz przeszłości do występku dziecka i obyś miał co komu tam zarzucić gdyż czas jest sędzią który w piruety zmarszczki ci supli węzłem paragrafów aż kiedyś w końcu przewiniesz sam przez się skruszony wieścią o bycie w messalu.
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 aż kiedyś w końcu przewiniesz sam przez się skruszony wieścią obycie w messalu. Już się zdąrzyłem prawie obyć z kartograficznymi zapałami Messalina a on już sięga po kosmos. Ładnie to tak? Ładnie a jakże i muszę powiedzieć, że takie wynurzenia to ja lubię. Kocham wręcz. (negatywów jako takich nie ma, więc... [] ) Pozdrawiam Jimmy
Messalin_Nagietka Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hi, zadzwoń na 112 nie będziesz musiał czekać, hihihihi z ukłonikiem i pozdrówką MN
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Nie zaprzeczam, messal istnieje, widzę, czytam odbieram i dobrze mi i pozdrawiam, Stefan.
Messalin_Nagietka Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo mi mió z ukłonikiem i pozdrówką MN
zak stanisława Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 szukam cobym mogła dla siebie wybrać niewielkiego, alem nie odnalazła niczego..... wszystko jest wielkie i ważne, wiec biorę po całości w całość, Messalinie! pozdrawiam ciepło ES
Messalin_Nagietka Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uważaj bo to ciężkie, hi, sorka dzięki bardzo Stanisławo za odwiedziny z ukłonikiem i pozdrówką MN
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hi, zadzwoń na 112 nie będziesz musiał czekać, hihihihi z ukłonikiem i pozdrówką MN 112 hmmmmmmmm to aż tak Cię messkłady wciągneły? no cóż 112 x limit = czas czekania na 112 zakładając przy tym że 112= 112 wiersz w ciągu hehe
zak stanisława Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 "uważaj bo to ciężkie, hi, sorka ... a jak już będę uważała, czy to coś zmieni? he he :)
Messalin_Nagietka Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sorka - bom taki czarny humor wprowadził ejć, nie wiem sam - ale dzięki zmoianom potrafimy odróżniać cokolwiek z ukłonikiem i pozdrówką MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hi, zadzwoń na 112 nie będziesz musiał czekać, hihihihi z ukłonikiem i pozdrówką MN 112 hmmmmmmmm to aż tak Cię messkłady wciągneły? no cóż 112 x limit = czas czekania na 112 zakładając przy tym że 112= 112 wiersz w ciągu hehe jajć - no do 112 to może kiedyś i dojdę obym tego czasu nie doczekał, jajć z uklonikiem i pozdrówką MN
M._Krzywak Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 "gdyż czas jest sędzią który w piruety zmarszczki ci supli węzłem paragrafów aż kiedyś w końcu przewiniesz sam przez się" bardzo dobre, prorocze... Pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jak z tą nicią albo prząśniczkami albo bajką o śpiącej królewnie, hi z ukłonikiem i pozdrówką MN
M._Krzywak Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Albo z Pytią lub jedną z Sybill. Albo Kasandrą (w to i tak nikt nie uwierzy), ewentualnie z Deotymą... Ale ten fragmencik warto wyryc gdzieś ku przestrodze. Po raz kolejny pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 A niektórzy mówią o tunelu, ale to infrastruktura.
Messalin_Nagietka Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panowie - o czym Wy? Jesteście w Messalu żartowałem z ukłonikiem i dobrą poezją MN
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 No tak, messa i Ala, przepraszam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jaka Ala? nie znam, hi z ukłonikiem i poezją MN
Marlett Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Messalin,muszę to powtórzyć-Niedościgniony. PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi