Ena Ane Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Niby nic się dziś nie stało … Tylko serce zabolało. Coś zakłuło potem zgasło, W końcu słońce szybko zaszło. Szaro, brzydko smutno jakoś, Beznadziejnie i nijako. Czas odlicza smutków chwile, Byle radość wzmocnić w siłę.
HAYQ Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Chciałbym pomóc Ena Ane, Ale nie wiem, co jest grane, Więc wytłumacz... Pomalutku... Co Cię tak pogrąża w smutku?
Ena Ane Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Cichość dnia, to smutku powód, Lichość słów i brak w nich życia. Czarnych słów poezja znikła. Chyba była bardzo nikła.
HAYQ Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Twoje słowa wciąż urocze... Moje...hmm... Po wódkę skoczę. Może coś mnie po niej tchnie... Słowo czarne...? Wiem! Jak w NIE?
zak stanisława Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 nasza biedna Ena Ane mówi jasno co jest grane niebożunia ma deprechę daj kielunka będzie w dechę
Rekomendowane odpowiedzi