Toni_Morrison Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 "Na skraju kontynentu" Patrzę na ciebie z perspektywy czasu i miejsca i w żadnej nie mogę się znaleźć i w żadnej mnie nie ma a szkoda bo to jedyne przyjemne czas i miejsce Chciałabym się tam zobaczyć i tak zdana jestem na siebie i na coraz mniej ufną wyobraźnię Chciałabym zobaczyć cię gdzieś indziej
bajka-bajka Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 chciec nie znaczy miec.....wiem cos o tym.......ale przeciez nie tylko ja ;)........pozdrawiam
pathe Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 debiut?platanie się wokół czasu i miejsca bez posługiwania się metaforami nie bardzo mi się podoba,ale dobrze zaczynasz.jestem bardzo ciekawa kolejnych utworów. pozdr/aga
John_Maria_S. Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Powiem szczerze...skusił mnie ten Morrison (uwielbiam go) jak słyszę Morr... to nie przepuszczę. Ale jak na debiut to ok. Taki spokojny ten wiersz, ale czuję, że jak się rozkręcisz to...Morrison to Morrison! Pozdr. Tylko nie jaraj tyle co on!:))
Espena_Sway Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 hmm, to nie debiut tylko już piąty wiersz :P, ale jak na początek, to nieźle. widać jakieś motywy metafizyczne, więc muszę zapamiętać nika i życzyć powodzenia :) serdeczności Espena Sway :)
John_Maria_S. Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Aleś ty dokładna Espenka! I to w rachowaniu! A gdzie twoja "dusza poetycka"? heh!he! Pozdrawlaju :)
Toni_Morrison Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 chciałam wam podziękować za zauważenie oraz skomentowanie tego mojego drobnego ”utworka”, nie wiem czy zauważyliście, ale mam dość duży problem z przypisaniem określonych nazw moim wierszom. Jeżeli macie jakieś propozycje – chętnie się z nimi zapoznam pozdrawiam jesiennie
Espena_Sway Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. każdy na początku ma z tym problemy [no może nie każdy, ale ja też tak miałam :P]. może "Życzenie" tytuł, albo "Na skraju kontynentu"? tak na szybko wymyśliłam :P
Toni_Morrison Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuje za propozycje, spodobała mi się zwłaszcza ta druga, tak więc zamierzam z niej skorzystać ;)
bajka-bajka Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 a moze "chec bytu"....oj tak mi sie wymyslilo......pozdrawiam ;)
Rekomendowane odpowiedzi