Julka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Za długo siedzę w jednym miejscu, zbyt blisko siebie. Ten bezruch źle działa na wzrok, wagę ciała, na słuch. Jakie to dziwne: samemu sobie przypiąć smycz, obstawić zachwytem. Taka prymitywna toaletka lepka od różu z "lustereczkiem powiedz przecie" w centralnym punkcie miłości zbyt własnej. To chyba kobieta puka do drzwi i karci nadąsane dziecko, którym chciałabym być jeszcze jakiś czas. Mówi do mnie: rusz tyłek, bo nie ma na co czekać. Kłócić się nie będę,koniec hodowli much w nosie.
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz ma swoj klimat , ktory mi sie podoba.. I tyle..
Izabella_Sendor Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 w zasadzie podpisuję się pod słowami Przedmówczyni. Miło było przeczytać;-)Pozdrawiam.
Trefnis Mazowiecki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wszystko OK ale wyjdź teraz na światło do ludzi, rozejrzyj się. Na razie widzę Cię zamkniętą w czterech ścianach choć już miałaś wyjść. :o)
Julka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dorma, Iza - miło, że się podoba i że przeczytać było miło:) Trefniś - wszystko okej, jedną nogą już jestem na zewnątrz, lewa wciąż jeszcze się upiera, ale spokojnie - znam na nią sposób. cierpliwości:)
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No... Całkiem nieźle sobie radzisz. A sposób na lewą nogę to jaki? Ten radykalny pewnie nie... Pozdr.
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Najpierw to proponowałabym zmianę w ostatnim wersie - motyw hodowli dałabym taki jak tytuł. Poza tym ciekawe wyłażenie ze swojego pępka. No i chyba pożyteczne patrząc przyszłościowo, co nie??:))) Pozdrawiam Paniom - M.
Rekomendowane odpowiedzi