Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Ewelina 5 106
@Konrad Koper Dziękuję
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
@violetta dziękuję
@Jacek_Suchowicz zgadza się :)
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez mariusz ziółkowski · Opublikowano
zna mnie jak mało kto bezszelestnie przykucnął czasem chowa się w trawie lubię kiedy lekceważy wiatr nocą przerywa ciszę między zielenią a błękitem tam gdzie jeszcze nie już lecz za chwilę studzi myśli i słowa wtedy słucham -
Przez Rafael Marius · Opublikowano
A to ma znaczenie z jakiego materiału jest naczynie? -
Przez MIROSŁAW C. · Opublikowano
denerwują mnie ćmy pod latarnią nie lubię konkurencji za to kontrasty bardzo mam w torebce różaniec a pod spódnicą gołą dupę modlę się o brzasku a nocą otwieram grodzie dla rozpusty pasterzy owiec tuż za rogiem przyzwoitości czekam na pierwszy kamień lifting 2024 -
Przez violetta · Opublikowano
@Rafael Marius tydzień tak spryskiwałam w niskiej szklance borokrzemowej, pustej w zasadzie, parę kropelek było wody, codziennie :) następnie włożyłam do większej szklanki też borokrzemowej, bo urosły, one do góry rosną łodyżkami. Szafirki też tak rosną. -
Przez Rafael Marius · Opublikowano
A ile czasu to trwało? Ciekawe czy u mnie w bloku też by wyrosły. Dzisiaj przejeżdżałem prze bazar kwiatowy. Mieli coś takiego do żonkili podobne, ale sam nie wiem? Na górze w lewym rogu. Nie wiem czy zobaczysz? Tulipanów jest pełno.Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne