Judyt Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Jadę tramwajem linią wzdłuż życia Niepewna, gdyż droga pyta Szansę dostaję co dzień nową Dzięki Ci Panie Odkrywam wciąż i poznaję Ciebie Przenikasz mnie i wiesz czego szukam Pędzlem dokonuję małych smug Niosą i ujawniają ludzi bogatych Majątkiem zaś czas- bezcenny dar Po cichu skrytość planów Lecz nie moja wola lecz Twoja Mam nadzieję na marzenie To niegłupi pomysł, niebanalny Cicho wierzę i maluję siebie Naprędce, by zdążyć Nie umieram Nie chcę stracić 17.10.06r.
egzegeta Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 ja bym to tak wyrecytował: Jadę tramwajem linią życia niepewną bo znaki zapytania na drodze szansę dostaję co dzień nową Dzięki Tobie Panie poznaję Ciebie pędzlem maluję małe smugi niosą i ujawniają ludzi bogatych skarbem czas bezcenny dar cicha skrytość planów nie moja wola Twoja marzenie to niegłupi pomysł wierzę i tworzę siebie naprędce by zdążyć nie chcę stracić pozdrawiam
Judyt Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Dziękuję Ci za komentarz i własną interpretację- malujesz siebie:) i ja siebie Pozdrawiam i zapraszam czytelników
Judyt Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zapraszam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi