ot i anka Opublikowano 16 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 obtarcia naskórka tam gdzie powinno odczuwać się przyjemność strefa pragnień wyczekujących spełnienianie podchodzisz do mnie małymi krokami rozkładasz żądania i oczekujesz milczenia myśli wędrują do sklepu na jutrzejsze zakupy kiedy nie pytasz mnie o pozwolenie zamykam się w przyspieszonym oddechu który odlicza długie minuty mojej pokorywysoko podnosisz rękę kiedy widzisz moje zlęknione wyrazy twarzy sąsiedzi już nie pukają kiedy pod zlewem rozmawiam z rurami nauczyłam się wydawać ciche dziękuję za kolejny dzień na planowanie wyjścia
ot i anka Opublikowano 16 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 dzienkóje:)))
ot i anka Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 co za ludzie- czytaja i nie komentują:P nie lubię was juz:D
Waldemar Talar Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 sąsiedzi już nie pukają kiedy pod zlewem rozmawiam z rurami zaskakujący pomysł na upiększenie i tak ciekawego wątku wiersza. Waldemar
ot i anka Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 dziękuję waldemarze:) nie wiem czy można mówić o "upiększaniu" tego wiersza, patrząc na temat...:) pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 a gdzie mój kom.? przecież go dałam!!! ale co tam nadam jeszcze raz, to jest dobry wiersz!!! a tak między nami ja często z rurami rozmawiałam nad zlewem, hi.:) pozdrawiam ciepło ES
Niewierny Tomasz Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Solidnie napisane jak na moje oko;) brakuje mi tylko jakiegoś błysku, ale może się czepiam niepotrzebnie, aczkolwiek "myśli wędrują do sklepu na jutrzejsze zakupy" to fajne. Pozdrawiam
ot i anka Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 w końcu coś mi solidnie wyszło:D pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny:)
Ul.CIA Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 :) witaj ot i anka :) bardzo mi się podoba Twoje rozwiązanie twórcze tematu. Choć temat trudno rozwiazać czułością... pozdrawiam serdecznie :)
Ewa_Kos Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ojej zaraz nie lubię - wiersz napisałaś wg. mnie dobrze i na miarę i co ja mam Ci wymyślać nowe? Jesteś zdolna bardzo, to i drugi i trzeci i - enty napiszesz tak samo dobrze.Ja nie widzę błędów, a w treść nie mogę wchodzić bo Ty wiesz o czym chcesz napisać.Wiersz jest fajny i mi się podoba:))))))) Pozdrawiam ciepło:))) EK
ot i anka Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 hehe, dziękuję za komentarze (lubię:P) następnym razem napiszę gniota, bo same pochlebstwa to już nudzą:D ale oczywiście jestem dumna i bardzo się cieszę:) dziękuję za poświęcony "mi" czas:) pozdrawiam serdecznie!
Tomasz_Biela Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 obtarcia naskórka tam gdzie powinno odczuwać się przyjemność strefa pragnień wyczekujących spełnienia > /docierających/ bardziej mi pasuje nie podchodzisz do mnie małymi krokami rozkładasz żądania i oczekujesz milczenia myśli wędrują do sklepu na jutrzejsze zakupy kiedy nie pytasz mnie o pozwolenie zamykam się w przyspieszonym oddechu który odlicza długie minuty mojej pokory poza tym minuty-pokory nie lepiej minuty zastąpić czasem albo czymś w tym kierunku ? wysoko podnosisz rękę kiedy widzisz moje zlęknione wyrazy twarzy sąsiedzi już nie pukają kiedy pod zlewem rozmawiam z rurami nauczyłam się wydawać ciche dziękuję za kolejny dzień na planowanie wyjścia /////////\\\\\\\\ wiersz ciekawie skomponowany aczkolwiek doszukiwałbym się zmian i umiejętnego dokręcenia niektórych luzów wieczności.
ot i anka Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 docierających- nijak sie ma do sensu tej strofy 'długie' i 'mojej;-sa tutaj bardzo istotne. bez "mojej" moznabyłoby zinterpretować to inaczej, a ma być wskazanie na peelkę. "długie" podkreśla pewien tragizm, a poza tym bez tych słów płynność się sypnie:P dziękuję za wnikliwośc:) pozdrawiam
John_Maria_S. Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Komentują, komentują...czasem w myślach. I jak wiersz taki intymny to nie chcą włazić w gumofilcach do twojej duszy! Ot i co!:::)))))
ot i anka Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 john- nie mylić peela z autorem!!!:P ot co:P pzdr
John_Maria_S. Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 A kto mi zabroni ? Ty? ;P heh,he.::)))
Rekomendowane odpowiedzi