ot i anka Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 spierając ostatnie po tobie zaschnięte radości z obicia fotela na którym często mnie kochałeś miałam nadzieję że jeszcze tylko przeczytane miejsce po książkach będzie ostatnim przypisem twojej obecności potem straciłam kondycję nie tylko psychiczną rachubę czasu i przekładałam niepokoje z tygodnia na tydzień poranne spacery po kafelkach teraz gorzknieję od tego w środku bo nie wiem czy chcę dorosnąć myśląc o małym skórzanym opakowaniu zestawu naszych genów
Jego Alter Ego Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 + nic dodac nic ujac
egzegeta Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 nieromantycznie fizjologicznie nurtuje mnie ten zestaw genów:)
ot i anka Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 co cię w nim nurtuje? nie zrozumiałeś?:) przeczytaj raz jeszcze - ja się bałam ,ze metafora zbyt w oczy się rzucająca, a tu widzę, że nie (a może?) pozdrawiam:)
egzegeta Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 a skądże znowu; oczywiście, że zrozumiałem. Napisałem, że fizjologicznie nurtuje mnie czyli odczucia przenikają mnie na wskroś:) zwłaszcza tam:))) Pozdrowionka
ot i anka Opublikowano 11 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 heh, no rozumiem już:) ja nie zrozumiałam:) miało być fizjologicznie:) pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 A ja tak czytam i czytam i w oczach młodość jak żywa....Czas leci ale komu sie uda, to też młode lata z przyjemnością wspomni.Pozdrawiam z plusiskiem+ Fajnie napisałaś i podoba się.:))) EK
Rekomendowane odpowiedzi