Waldemar Talar Opublikowano 9 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Gdy siarczysty mróz nie jeden wróbel marżnie lecz nie w rozporku.
Orston Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eeee, znowu nie rób sobie jaj z haiku! Zamień na zamek, a już będzie ciut lepiej. Pozdrawiam - O.
allena Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie każdy ptak i nie wszystko haiku
Waldemar Talar Opublikowano 10 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Bardzo przepraszam ale ja nie robie sobie jaj z haiku to była tylko próba improwizacji która miała wprowadzic czytelnika w dobry humor. Pozdrawiam Waldemar
Orston Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldemarze, humor w haiku jest jak najbardziej wskazany, tylko należałoby go podać w nieco subtelniejszej formie, a "rozporek" nie przystoi. Nie chodzi o sam wyraz, ale o zestawienie - ja czuję niesmak, ale to oczywiście moje odczucie. Może bardziej w limerykach, ale nie w tym gatunku.
Orston Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. He, he, ja właśnie o tem ;)
Rekomendowane odpowiedzi