bajka-bajka Opublikowano 7 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 nie istniałam dla świata karmiona marzeniem gubiąc się po drodze pustką życia biegłam rzeczywistość prysła i jak oka mgnieniem martwą wyobraźnią na jej zgliszczach ległam znudzona szarością, co swe plamy liche rozsiewa w pościeli jezior życia mgłami dotykam palety, by kolory ciche z korytarza duszy wzniecić ich światłami jak artysta, który w skupieniu pracuje nasyca głębiami dzwięcznych gwarów tony krople chwil minionych pamięcią masuję na płótnie rytmem serca myśli zmieniam w dzwony
Magda Rosa Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Bardzo mi się podoba. Komentarz mało konstruktywny, ale cóż ja mogę więcej, poza tym, ze się podoba i trafia w moje odbieranie świata:-) Nie gniewaj się bajko, że tak mało konkretnie. Pozdrawiam MR
bajka-bajka Opublikowano 7 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 no cos Ty Magdo.....samo to, ze sie podoba juz mowi za siebie......serdecznie pozdrawiam ;)))
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 bardzo delikatne i jeszcze dodam: A ja myśli zmieniam w lekkie dźwięki harfy, Lub skrzypiec srebrne dźwięki mknące po błękicie. Jestem jak wirtuoz - na pomysł otwarty, Aby co dnia barwniejsze było moje życie. pozdrawiam Jacek
bajka-bajka Opublikowano 7 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 calkiem niezle, ale..... a ja myśli zmieniam-w lekkie dźwięki harfy lub skrzypiec, srebrem mknące po błękicie jestem jak wirtuoz - na pomysł otwarty by co dnia barwniejsze było moje życie dziekuje i pozdrawiam ;)))
marta_sawicka Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 bajeczko i tu cie spotkalam ,wyszlam przed chwila z twego bloga .lubie twoje piekne wiersze:))))))))))to ja halcia:))))))cmok cmok:))))))))
marta_sawicka Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 ale mam tu ciezki kamien do zgryzienia:))))))))to teraz jak cie spotkalam napewno mi pomozesz ty dobra duszko ciesze sie niezmiernie ,cmok cmok:halcia vel marta
bajka-bajka Opublikowano 7 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 jasne Halciu, juz nad tym pracuje........serdecznie pozdrawiam ;)))
dragon-fly Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Bajeczny, bardzo przyjemnie się czyta. Zachwytu :)
zak stanisława Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 bajeczko poznałabym że to twój, lekki rytmiczny, liryczny miło się czyta pozdrawiam ciepło ES zdrowaś już?
Ewa_Kos Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Pozdrawiam z plusem - podoba się bardzo!:)))) EK
bajka-bajka Opublikowano 7 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Stasienko.....niestety nadal zdycham, jejciu a jutro spotykam sie z nieznajomym hihihihi....ale kwas.....buziaki;)
bajka-bajka Opublikowano 7 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. waw...to ciesze sie tez bardzo......serdecznosci ;)
bajka-bajka Opublikowano 7 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuje i bajeczne podrowionka sle ;)))
Espena_Sway Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Witaj :) nie przepadam za rymami w poezji, a jeśli już to wolę niedokładne. sam tekst niczym nie zaskakuje. napisany jest w sposób spójny i to napewno jest plus, ale jeśli chodzi o samą treść, to z przykrością muszę stwierdzić, iż więcej jest w nim wyświechtanych frazesów typu z korytarza duszy wzniecić ich światłami, niż ciekawych jak artysta, który w skupieniu pracuje nasyca głębiami sformułowań. acha i tytuł. proponuję wymyślać i wymyślać. ten, który tutaj umieściłaś, nie zachęca do czytania. ogólnie, do dopracowania serdeczności Espena Sway :)
fr ashka Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 a mnie tytuł zachęcił, przez te cienie (jako walor) ale reszta niebardzo, sama nie wiem z jakiego powodu, po prostu nie podoba misie pozdrawiam, frr ;)
bajka-bajka Opublikowano 8 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja b. lubie rymowane....dziekuje za komentarz i serdecznie pozdrawiam ;)))
bajka-bajka Opublikowano 8 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jednym sie podoba tytul innym tresc, lub odwrotnie.......sa tacy, ktorzy za plus maja calosc i tacy, ktorzy nic w calosci nie widza......normalna sprawa....nudno by bylo, gdyby wszyscy mieli jednakowe upodobania.....dziekuje za odwiedziny i pozdrawiam ;)))
Rekomendowane odpowiedzi