Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaczynam Ciebie rozumieć  rano idąc pustym korytarzem oddycham ciężkim powietrzem  z trudem stawiając kolejny krok.    Myśli zagęszczają się ich mieszanina  jest coraz gęstsza i sprawia  że nie mogę się skupić podejmuję dziwne decyzje.    Zaczynam Ciebie rozumieć pod natłokiem problemów  i ludzi którzy nie pomagają potykam się o swoje słowa.   Zaćma która zasłania słońce  zasłania również moją głowę moje oczy łzawią próbuję znaleźć odrobinę spokoju.   Zacząłem Ciebie rozumieć w pewien ponury dzień taki sam jak inne rozumiem i myślę jak Ty.   Krople potu spadają ze mnie  ja nie podejmuję wysiłku odpycham złe słowa ktoś krzyczy inny się śmieje.   Rozumiemy się i chcemy być razem nie musimy upadać idziemy byle jak i byle gdzie  podążając jak tchórz i idąc jak nikt   Zatoczą okrąg ciemną kredą dwa punkty po przeciwnych stronach  one się przyciągają i chcą być razem bezsilność ich przyciąga. 
    • @jjzielezinski   i dziś jest wielu „ubeków”...   w każdym miejscu areny politycznej! @jjzielezinski to ja o kilka lat starsza
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Ups, przepraszam, coś źle zrozumiałam, myślałam że pokazujesz co można stworzyć z AI. W sumie to powińien być komplement,  ale  że nie przepadam za AI to starałam się doczepić.  Na pewno będę uważniejsza na przyszłość. Ja nie jestem twórcą, tylko zwykłym czytaczem. 
    • @Łukasz Wiesław Jasiński ja ostatnio tuliłam irańskie dzieci :) pospali się mnie w domu:) taki czteromiesięczny jak ładnie trzymał butelkę z mlekiem i jadł mleczko:) starszy się do mnie tulił, jedno dziecko miałam na jednym kolanie, drugie na drugim:) zrobiłam placuszki zdrowe, jak ładnie te dzieci jadły, bez pokruszenia:) dwulatek do mnie po irańsku, a ja mu śpiewałam polskie piosenki:) kosi kosi łapci:) bardzo mu się to spodobało:) miałam gości z Iranu:) koleżanka wyszła za Irańczyka:) 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...